® International Academy for Interior Design/Instituut voor Binnenhuisarchitectuur/IVB


Door te klikken op je keuze, ga je weer terug naar de overzichtspagina van de beroepsopleidingen:
Schriftelijke opleiding Binnenhuisarchitectuur
of
Mondelinge opleiding Binnenhuisarchitectuur


MAATSCHAPPELIJKE VERANDERINGEN

Waarom?
Hoe kun je je inschrijven?


Vooral opleidingen hebben te maken met maatschappelijke veranderingen. Natuurlijk volgen we met argusogen de ontwikkelingen. The International Academy for Interior Design (Instituut voor Binnenhuisarchitectuur) heeft altijd gestreefd om niet alleen een uitstekende opleiding te verzorgen, maar ook de student vertrouwd te maken met het 'ondernemerschap' en/of (advies/ontwerp) functie in het bedrijfsleven.
Vele onderwerpen zoals het opzetten van een adviespraktijk, onderhandelingen, contracten enz. zijn we niet uit de weg gegaan.
Vele -IVB-mensen komen heel goed terecht. Toch maken we ons sterk om het resultaat nog verder te optimaliseren. Het Instituut voor Binnenhuisarchitectuur probeert zich te profileren als een 'gespecialiseerd opleidingsinstituut' met 'de' contacten in het bedrijfsleven.
Van de overheid hoeven we tegenwoordig niet meer zo veel te verwachten.
Bezuinigingen in het onderwijs, verhogingen van college-gelden, studieverkortingen, minder goed opgeleide docenten, grotere klassen.
Vele onderwijsinstellingen is het water tot de lippen gestegen. Ook zelfregulering van diverse bedrijfstakken en beroepen is een nieuw stokpaardje van de regering om geld te besparen. Daar komt dan ook nog de langzaam groeiende Europese (Internationale) regelgeving overheen.

Toch wil the International Academy for Interior Design (Instituut voor Binnenhuisarchitectuur) niet meedoen aan dit spookscenario. Integendeel. We zijn er ons van bewust, dat goede creatieve benaderingen zeer stimulerend kunnen werken. De volgende stap ligt voor de hand.
Waar een studie ophoudt bieden we de oud-studenten van the International Academy for Interior Design (Instituut voor Binnenhuisarchitectuur) een extra steuntje in de rug.
Het IVB biedt de oud-cursisten een Mastercertificering.


Iedereen, die met succes, een afgeronde opleiding bij het Instituut voor Binnenhuisarchitectuur heeft gevolgd kan in aanmerking komen voor MASTER OF INTERIORDESIGN. De naam is juridisch vastgelegd in Nederland, België en Luxemburg. Ingeschreven onder nummer 716333. Door de juridische onderbouwing is misbruik strafbaar. Het is het exclusieve recht, verleend aan the International Academy for Interior Design (Instituut voor Binnenhuisarchitectuur). Het naam/beeldlogo is vastgelegd in de Benelux.


Schriftelijk informatie over de opleidingen?
Klik op:
info@binnenhuisarchitectuur.nl
Vergeet niet je naam en adres!