OVERZICHT BINNENHUISARCHITECTUUR & INTERIORDESIGN & STYLING
Schermafbeelding 2012-10-12 om 19.53.30
® International Academy for Interior Design/Instituut voor Binnenhuisarchitectuur/IVB.1.
Schriftelijke opleiding 'Binnenhuisarchitectuur, Kleur & Styling'
Studiekosten € 675 inclusief alle studieboeken

EXCLUSIEF Privat study Binnenhuisarchitectuur

Voor enkele mensen bieden we de mogelijkheid om een privé opleiding te volgen. Het einddoel is het behalen van het diploma 'Binnenhuisarchitectuur'. Het verschil zit in de benadering. Het uitgangspunt is: diploma 'Binnenhuisarchitectuur' en voorbereiding op het opzetten van een eigen adviespraktijk.
Wil je teruggebeld worden?
info@binnenhuisarchitectuur.nl
Hoe het werkt?
Bij deelname ontvang je het pakket voor de schriftelijke opleiding inclusief opdrachten (€ 675). Op elk moment kun je een afspraak maken voor een privé les. Deze les duurt ongeveer een uur. Hierin leggen we nadruk op je kwaliteiten en proberen afhankelijk van je inbreng de resultaten te verhogen. De afspraken worden standaard gemaakt in 't Gooi, maar er zijn ook opties voor andere plaatsen, in overleg. Gemiddeld moet je rekenen op ongeveer vijf extra studiesessies. Dit bepaal je zelf. Voor elke sessie geldt een vergoeding van € 50 vrijgesteld van BTW. Je docent is
hans slim
marlous

2.
Mondelinge opleiding 'Binnenhuisarchitectuur, Kleur & Styling'
Studiekosten € 850 inclusief alle studieboeken
Je docent is www.hansslim.nl
Meer informatie? Stuur een mailtje:
info@binnenhuisarchitectuur.nl
3.
Schriftelijke opleiding 'Interieur- & Verkoopstyling, Kleurexpertise & Advies'
Studiekosten € 525 inclusief studiemateriaal
4.
Mondelinge opleiding 'Interieur- & Verkoopstyling, Kleurexpertise & Advies'
Studiekosten € 575 inclusief studiemateriaal
5.
Mondelinge MasterClass
Zie programma 2016
6.
Geld verdienen?
7.
Informatie voor MBO & HBO onderwijsinstellingen
8.
Examens
Examen: 'Binnenhuisarchitectuur, Kleur & Styling' 30 september 2016
Examen: Interieur- en 'Verkoopstyling' 30 september 2016
De examens worden afgenomen door de Stichting Orde van Register Interieurontwerpers

9.
Platform voor Interieurontwerpers en Interieur- & Verkoopstylisten
10.
Applicatie-opleiding
Studiekosten € 300 inclusief studieboek

Wat leer je? We gaan ervan uit dat je creatief bent. Maar hoe zet je nu een idee om in een uitvoerbaar plan? Presentatie en uitvoering is een belangrijk onderdeel.
Er zijn een aantal opdrachten waarin we je begeleiden, zoals een hotelkamer in het Marriott Hotel in Cannes. Hiervoor heb je niet alleen een perfect plan voor nodig maar ook de styling is bepalend.
Informatie:
info@binnenhuisarchitectuur.nl

Waarin onderscheidt the International Academy for Interior Design zich?
Je studeert bij mensen uit de praktijk. Op dit moment zijn we met een aantal grote opdrachten bezig. Vanzelfsprekend mag je meekijken en zullen we je een aantal foefjes leren die je tegelijk een voorspring geven.
Lees verderop alles over de Exclusieve Privat Study Binnenhuisarchitectuur. Een combinatie van één op één studeren in je eigen tempo. Een uniek concept. In de studie is alles afgestemd op je persoonlijke ontwikkeling.
Eigen ontwikkelde studiesystemen die ook op vele dagopleidingen en andere instituten worden gebruikt.
Kleinschalig.
Vrijgesteld van BTW.

CRKBO registratie.
Docent:
hans slim

Meer informatie over de opleidingen?
Klik op:
GRATIS aanvullende informatie? Stuur een mail: info@binnenhuisarchitectuur.nl Heb je specifieke vragen of wil je dat we terugbellen? Geef dan je telefoonnummer en een tijdstip wanneer je gebeld wilt worden.

Excursie mondelinge avondopleiding 'Binnenhuisarchitectuur, Kleur & Styling'
ex.1

Klik op:
MASTERCLASS 2016
Klik op:
MONDELINGE OPLEIDING BINNENHUISARCHITECTUUR 2016


2016
Mondelinge opleiding voor het diploma Binnenhuisarchitectuur.
Examen wordt afgenomen door de Stichting Orde van Register Interieur-ontwerpers.
Tijdens de opleiding word je een SketchUp demonstratie aangeboden.
Een middagexcursie met als onderwerp: winkelarchitectuur.
Workshop: Hoe kom ik aan opdrachtgevers?
Workshop: Hoe genereer je publiciteit?
Je kunt je nu inschrijven voor de najaarssessie 2016.
Inschrijving gaat op volgorde van binnenkomst.
Alle informatie?
Klik op: mondelinge opleiding
'Binnenhuisarchitectuur, Kleur & Styling'.
Docent:
hans slim

lpgo
The International Academy for Interior Design (IVB) is een CRKBO (Centraal Register Beroepsonderwijs) erkende onderwijsinstelling.

Schermafbeelding 2015-08-18 om 12.11.29
Nieuw
Het IVB (International Academy for Interior Design) start met een nieuwe opleiding. Interior Designer Pop-Up Stores. Je hebt een originele kijk op shops? Altijd al een creatieve winkelinrichting willen ontwerpen? Misschien wel een Pop-Up Store willen starten? Samen met projectontwikkelaars, leveranciers, online shops en andere betrokkenen ontwikkelen we een studieprogramma om de strijd tegen leegstand aan te gaan. Interesse? Stuur een mailtje: info@binnenhuisarchitectuur.nl

Praktijkdagen/Betaalde opdrachten?
Naast interieuropleidingen kunnen we je één of meerder praktijkdagen aanbieden. Je leert om met meerdere mensen aan een project te werken. (woonkamer-eetkamer-slaapkamer enz.) Onder begeleiding kun je je verder bekwamen in presentatie technieken. Als je het diploma heb gehaald kun je je aansluiten bij onze beroepsorganisatie. Je wordt dan onmiddellijk betrokken bij (betaalde) praktijkopdrachten. Met deze ervaringen ben je nog beter in staat een eigen praktijk op te bouwen. De organisatie heeft directe contacten met de grote aanbieders in Nederland.

UWV scholingsvoucher
creatief
Je bent creatief? Je denkt dat je talent hebt?

Scholingsvoucher
Bent je 50 jaar of ouder en heb je een WW-uitkering? Dan kun je bij UWV subsidie aanvragen voor een opleiding. Die subsidie heet een scholingsvoucher. De hoogte ervan is maximaal 1.000 euro (inclusief btw). Dit bedrag is bedoeld voor alle kosten die bij de opleiding horen, zoals examengeld of boekengeld. Reiskosten worden niet vergoed.
Wanneer kun je een scholingsvoucher aanvragen?

Wanneer je denkt dat een kans op een baan groter wordt als je een opleiding volgt die niet in de lijst met meest voorkomende vacatures in je regio staat of:
Je volgt een opleiding gericht op een beroep die in de meest voorkomende vacatures in je regio wordt gevraagd. Bekijk de lijst met meest voorkomende vacatures in je regio op www.werk.nl of:
Je hebt na scholing uitzicht op een baan bij een werkgever voor minimaal 3 maanden. De baan is voor minimaal de helft van het aantal uren waarvoor je recht heeft op een WW-uitkering. Het minimum is 12 uren per week. Kijk voor de voorwaarden en een aanvraagformulier op www.uwv.nl/50-plus.

Direct na je opleiding kun je je aansluiten bij het netwerk van interieurcoaches. Je doet dan tegelijk praktijkervaring op en kunt met regelmaat (betaalde) opdrachten verwachten.

Transitievergoeding
Vanaf 1 juli 2015 bestaat de transitievergoeding. De transitievergoeding is een vergoeding voor werknemers die hun baan verliezen. De transitievergoeding is bedoeld als compensatie voor ontslag en kan worden gebruikt om de stap naar een andere baan makkelijker te maken. 
De transitievergoeding is voor werknemers die worden ontslagen of werknemers van wie het contract niet wordt verlengd. Als je zelf ontslag neemt omdat je werkgever ernstig verwijtbaar heeft gehandeld of nalatig is geweest, dan heb je ook recht op een transitievergoeding. Werknemers moeten minimaal 24 maanden in dienst zijn geweest om recht te kunnen hebben op een transitievergoeding.
Een transitievergoeding is niet verplicht bij ontslag met wederzijds goedvinden. Daarvoor geldt dat werkgever en werknemer samen een eventuele vergoeding kunnen afspreken.
Met de 'tool transitievergoeding’ kun je bepalen of je recht hebt op een transitievergoeding en hoe hoog de transitievergoeding voor je is.
www.mijnwerkenzekerheid.nl

Meer informatie over de opleidingen?
Klik op:
GRATIS aanvullende informatie? Stuur een mail: info@binnenhuisarchitectuur.nl Heb je specifieke vragen of wil je dat we terugbellen? Geef dan je telefoonnummer en een tijdstip wanneer je gebeld wilt worden.

WELKE STUDIES KUN JE VOLGEN BIJ HET IVB?

Klik op onderstaand (zwarte) onderwerp waar je alles over wilt weten en je krijgt zeer uitgebreide informatie.

De schriftelijke opleiding 'Binnenhuisarchitectuur' is toegespitst op het zogenaamd tweede kans onderwijs. M.a.w. als je snel een effectieve studie wilt volgen, puur gericht op praktijk en resultaat dan kunnen we je hiermee helpen.
Vooral als je relatief weinig tijd hebt dan is een studie bij the International Academy for Interior Design te overwegen. Korte lijnen, optimale begeleiding en een groot netwerk. Ook na het behalen van een diploma kunnen we je nog verder helpen.
De studieboeken van the International Academy for Interior Design (IVB) worden ook gebruikt bij diverse andere opleidingen.


Klik op de opleiding waar je belangstelling voor hebt:
(De studievergoedingen gelden alleen voor Nederland, voor het buitenland gelden andere prijzen)

Nieuw
Het IVB (International Academy for Interior Design) in samenwerking met de Interieurcoaches starten met een nieuwe opleiding. Interior Designer Pop-Up Stores. Je hebt een originele kijk op shops? Altijd al een creatieve winkelinrichting willen ontwerpen? Misschien wel een Pop-Up Store willen starten? Samen met projectontwikkelaars, leveranciers, online shops en andere betrokkenen ontwikkelen we een studieprogramma om de strijd tegen leegstand aan te gaan. Interesse? Stuur een mailtje:
info@binnenhuisarchitectuur.nl
Cursusopzet: groepje van drie studenten, bijeenkomsten op lokatie (Amsterdam en 't Gooi), een aantal opdrachten en netwerken. Studiebijdrage € 395, vrijgesteld van BTW.
MINISTERIE VAN ONDERWIJS
CRKBO (Centraal Register Beroepsonderwijs) heeft de beroepsopleidingen van het Instituut voor Binnenhuisarchitectuur namens het Ministerie van Onderwijs (vertegenwoordigd door CPION = Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland) vrijgesteld van BTW.
Het Instituut voor Binnenhuisarchitectuur staat geregistreerd onder de naam ® International Academy for Interior Design.

DSC01559 Interieurboeken geschreven door Hans Slim

Klik op:
Master of Interieurdesign
Register-interieurontwerper
Register-interieurstylist


Het verschil?

Alle studiematerialen worden zelf ontwikkeld. Praktijkervaringen en creatieve inspiratie is de basis van succes. De studiematerialen worden ook gebruikt op vele scholen en andere lesinstituten.

Een studie bij het IVB wordt aangevuld met (internet) informatie over inkoopadressen, woontips, inspiratiebronnen en artikelen in tijdschriften. Als je op zoek bent naar een opleiding die iets dieper gaat en professionele oplossingen zoekt dan heb je alleen nog (veel) ambitie nodig.
Voor de mondelinge opleiding die in januari begint kun je je nog opgeven. Liever schriftelijk? Dan kun je onmiddellijk starten. Door onze connecties met de Interieurcoaches kunnen we ook zorgen dat je de nodige (betaalde) werkervaringen opdoet.Voor zeer uitgebreide informatie:


WELKE STUDIES KUN JE VOLGEN BIJ HET IVB?

Klik op onderstaand (zwarte) onderwerp waar je alles over wilt weten en je krijgt zeer
uitgebreide informatie.

De schriftelijke opleiding 'Binnenhuisarchitectuur' is toegespitst op het zogenaamd tweede kans onderwijs. M.a.w. als je snel een effectieve studie wilt volgen, puur gericht op praktijk en resultaat dan kunnen we je hiermee helpen.
Vooral als je relatief weinig tijd hebt dan is een studie bij the International Academy for Interior Design te overwegen. Korte lijnen, optimale begeleiding en een groot netwerk. Ook na het behalen van een diploma kunnen we je nog verder helpen.
De studieboeken van the Academy worden ook gebruikt bij diverse andere opleidingen.

De nieuwe data voor de mondelinge beroepsopleiding 'Binnenhuisarchitectuur' zijn bekend.
Klik op
-beroepsopleiding-
Er zijn slechts enkele plaatsen beschikbaar voor de studie die start in september 2015.
De lokatie is op een topadres in 't Gooi.
Super persoonlijke begeleiding, 24 uur service, de beste studiematerialen.
Zelfs de studieprijs € 850 is uitzonderlijk.
Wel eisen we: ambitie, inzet en hard werken.
We bieden deze kans slechts voor tien mensen.

Examen & Diploma: Stichting Orde van Register-interieurontwerpers

Schermafbeelding 2014-10-16 om 11.00.17
Interview met binnenhuisarchitect Hans Slim
Claudia Maliza

Tijden veranderen, zo ook de behoefte van de mens. Dat zie je o.a. terug in de huizen waarin wij wonen. Het inrichten van een woning is een avontuurlijk proces, al zijn er ook zaken die echter onveranderd blijven. 

PastedGraphic-3_0
Door het ontwerpen van interieurs, het bedenken van tv programma's en schrijven van boeken heeft Hans Slim ruimschoots kennis en ervaring binnen de binnenhuisarchitectuur. Deze in het Gooi wonende vriendelijke man laat zich graag inspireren door het gedrag van mensen in dorpen en steden. Omdat de 21ste eeuw invloed heeft op onze interieurs stelde Claudia Hans een aantal vragen.

Wie is Hans Slim?

Hans Slim is binnenhuisarchitect, auteur van woon- en lifestyle boeken, TV- formats, internetcontent, docent en columnist.
Daarnaast geeft hij lezingen voor o.a. studenten, verenigingen, bibliotheken en stichtingen.

Het huidige interieur van de 21ste eeuw

De mens is altijd in beweging en dat uit zich op diverse wijzen tijdens vele stromingen door de eeuwen heen.
Soms verhuizen we naar dorpen, momenteel zien we extreme verstedelijking. Deze urbanisatie concentreert zich met name in grote wereldsteden zoals bijvoorbeeld Amsterdam, Tokio, Milaan, New York, Parijs of Frankfurt. Er ontstaan weerspiegelingen die zich representeren in kunst, cultuur, wetenschap, mode en het interieur. Het uit zich in het groot in openbare ruimtes, of kleiner in ons interieur. 
Wat houdt ons zoal bezig in 2015? De crisis en daardoor bezuinigingen hebben ervoor gezorgd dat we de laatste jaren creatiever zijn moeten gaan denken. Met minder meer bereiken. In woonontwerpen kun je zien dat er oude- en nieuwe meubels, accessoires en materialen met elkaar gecombineerd worden. Ook hebben we steeds minder tijd en moet alles sneller en efficiënter. Het huis moet vlot aan kant kunnen zijn, dus goede opbergsystemen zijn van essentieel belang. Voor de schoonmaak is er weinig tijd, dus praktische vloeren en weinig prullaria is een pré. Enkele leuke en chique eye catchers worden echter wel getoond. Gezondheid staat hoog in het vaandel, dat kun je terug zien in de bereiding van onze voeding. Zo hebben sommige huishoudens machines zoals food processors om gezonde smooties te kunnen maken. Of stoomovens om weinig vet te hoeven gebruiken. Met dit soort apparaten wordt rekening gehouden bij ontwerpplannen. We zitten langer aan tafel met vrienden en familie, dus hebben we vaak grotere eettafels met meerdere stoelen staan. De technologie heeft ervoor gezorgd dat multimedia geïntegreerd is in ons interieur van vandaag de dag. Een goede maar zuinige verlichting die eventueel op afstand met een app bediend wordt, is tevens een belangrijk item in ons hedendaagse huis. Zorgdragen voor het milieu d.m.v. zuinigere apparaten, isolaties en zonnepanelen. Het is een greep uit de vele veranderingen van de laatste jaren.

Leermeester en leerlinge verraden hun gedrevenheid.

Claudia: Het ontwerpen heb ik van Hans geleerd toen ik studeerde aan de International Academy for Interior Design.
En tijdens zijn master classes. Hij wist mij altijd erg te inspireren en te overtuigen om het idee om te zetten in een gestructureerd plan. 

Claudia
: Wat is jouw persoonlijke inspiratiebron en hoe ervaar je de veranderingen in interieurs door de jaren heen?
Hans: het is de straat waardoor ik loop, de stad die ik bezoek en de natuur tijdens de wandelingen met mijn hond.
Vele steden heb ik bezocht, maar met name New York en Amsterdam zijn mijn favorieten en ook het dorp Laren in het Gooi.
Het Gooi geeft zelfs zoveel inspiratie dat ik het boek "typisch Goois"  heb geschreven, dat in oktober is uitgekomen.

Claudia: Wat bleef hetzelfde en wat is totaal veranderd bij het maken van een ontwerpplan en hoe vertaal je dat?

Hans: In mijn vak blijven een aantal basisprincipes ongewijzigd. Dan moet je denken aan gemak en logistiek.
Bijvoorbeeld, ergens zul je toch je jas moeten ophangen? In een badkamer moet de condens afgevoerd worden.
Zo zijn er nog veel meer praktische zaken op te noemen.

Claudia: Wat is je favoriete meubelstuk en waarom kun of wil je er eventueel geen afstand van doen?

Hans: Ik heb geen favoriet meubelstuk, want alles heeft zo zijn betrekkelijkheid.
Als er dan zo af en toe toch iets is dat ik graag zou willen bewaren en/of gehecht aan ben dan is het eerder iets met een emotionele waarde. 
Het gevaar van zoiets is echter wel dat je steeds meer spullen krijgt, en voordat je het weet wordt het een rommeltje. 
En daar houd ik toevallig niet van!

Claudia: Welke kleuren zijn volgens jouw tijdloos en niet saai?

Hans: Eigenlijk heb ik wel iets met rood, hoewel het een kleur is die je goed moet doceren.
Teveel toevoeging van deze kleur en het interieur is echt rood. Met mate toegevoegd werkt het perfect, zie het als een soort peper op een gerecht.

Claudia: Hoe voeg je de persoonlijke touch in een interieur zonder dat het zijn eigentijdse sfeer verliest?

Hans: Door er zelf te zijn. Het interieur ben ik, het verhaal, de beleving, en de geur.
Maar ook door muziek, dat is mijn wereld.
Als de klanken van de muziek door een ruimte dwarrelen, verandert de beleving van het interieur direct.
Althans dat is mijn ervaring.pasted-graphic
Opleiding op zich is natuurlijk niet alleen het doel.
Actief in de praktijk bezig zijn en proberen om je inspanningen beloond te krijgen.
Dat is precies wat ons voor ogen staat. 
Vandaar dat de International Academy for Interior Design/IVB direct betrokken is bij het project 'Interieurcoaches’.
Wat is het doel? Werkbemiddelling en aanvullende verkoopactiviteiten. De organisatie is een erkend leerbedrijf.
Er zijn inmiddels contacten gelegd met grote organisaties in Nederland die regelmatig interieurspecialisten zoeken voor kort lopende projecten. De eisen die over het algemeen worden gesteld is een goede opleiding en klantgericht denken. Vaak moeten meerdere interieurcoaches op hetzelfde moment ingezet worden om bijvoorbeeld een bepaalde product presentatie op één dag uit te rollen.
De interieurcoaches bieden deze landelijke service. De opdrachtgevers zijn verzekerd dat de kwaliteit gewaarborgd is door de organisatie die alleen met gediplomeerde coaches in zee gaat. Daarnaast bieden de interieurcoaches een aantal exclusieve producten aan, waar een interessante commissie mee kan worden verdiend.

Herken je in dit profiel? Reageer dan: info@binnenhuisarchitectuur.nl


Examens van Academie voor Techniek in Utrecht.
Het studieprogramma van the International Academy for Interior Design (IVB) is hier verdeeld over drie studiejaren en een praktijkjaar.
De score was erg hoog, van de zeventien kandidaten zijn er zestien geslaagd!

Foto0112[1]

NIEUW
Speciaal voor het (hoger) onderwijs.
Studieboeken van the International Academy for Interiordesign (IVB) zijn ook te bestellen van Van Dijk in Kampen.
Het zijn de originele boeken van de laatste druk.

EEN INTERIEURONTWERP?
Het is natuurlijk niet alleen een kwestie van een goed idee.
De kunst is om je idee te vertalen in een plan.
Het plan moet de opdrachtgever enthousiast maken en het moet uitvoerbaar zijn.
Presentatie is het begin van elke opdracht.
Hier een voortreffelijke presentatie (& plan) van Petra.

margreet gorkinkzjerp
Hoe worden TV-Woonprogramma’s gemaakt?
Klik op:
Een kijkje achter de schermen
Professionals? Klik op: Platform voor Interieurontwerpers en Interieur- & Verkoopstylisten

Droomhuis

TIP
Combinatie van thuis studeren en enkele (weekend) dagen mondeling onderwijs?
Boek dan een schriftelijke opleiding gecombineerd met een mondelinge MasterClass.
Voordeel? Je kunt morgen beginnen.


Inspiratie? Klik op: inspiratie


Hoe is het begonnen?
De start van ’Woontelevisie’ in Nederland.
Lees verder.....Doe de test.
Je zou wel wat anders willen?
Iets wat je echt leuk vindt?
Je twijfelt?
Een creatieve studie waar je ook nog iets mee kunt?

Alleen 'Interieur- & Verkoopstyling’?
Een combinatie met het ontwerpen van ’Interieurs’?
Doe de test.
Bekijk de opdrachten.
Misschien voel je bij de ene opdracht meer raakvlakken dan de bij de andere?
Misschien spreekt het je ook wel helemaal niet aan?
Gebruik dan je creatieve energie voor een andere studie.
Ambitie is belangrijk.
Maar je moet er ook 'iets' mee hebben.
Doe de test en klik op:

Binnenhuisarchitectuur
Interieur- & Verkoopstyling


SCHRIFTELIJK STUDEREN COMBINEREN MET MONDELINGE PRAKTIJKDAGEN?
Vele mensen kiezen voor een schriftelijke opleiding en volgen tevens een driedaagse mondelinge MasterClass. Deze mondelinge dagen zijn altijd op een zaterdag op een centrale plaats in Nederland.
De mondelinge bijeenkomsten sluiten naadloos aan op de schriftelijke studie van the International Academy for Interior Design.
De lokatie ligt aan de A1 bij Amersfoort en is ook goed bereikbaar met openbaar vervoer.
Lees verder.....
BELANGRIJK
Voor de studenten van the International Academy for Interior Design/Instituut voor Binnenhuisarchitectuur/IVBis een afgesloten informatiesite beschikbaar.
Bijvoorbeeld met inkoopadressen in de interieurbranche, inschrijving Kamer van Koophandel enz.
Je leest ook op de speciale site (afgesloten voor andere bezoekers) hoe je via het nieuwe IVB-systeem meer opdrachten kunt binnenhalen.
Als je de code nog niet hebt ontvangen via het (schriftelijk) commentaar op je werkstukken, stuur een mailtje. Vergeet niet je relatienummer te vermelden!
De informatie is niet beschikbaar voor studenten van andere lesinstituten.


Inspiratie? Klik op:
TIPS
OMSCHOLING?
Ben je toe aan een nieuwe uitdaging?
Je bent de sleur zat?
Je wilt eindelijk eens iets doen wat wel leuk is?
Laat je omscholen.
Wat zijn de mogelijkheden?
Interieurontwerper en/of Interieurstylist(e) en/of Verkoopstylist(e).
The International Academy for Interior Design/Instituut voor Binnenhuisarchitectuur (IVB) heeft veel ervaring met het opleiden van (nieuwe) studenten die via het UWV studeren. Als je vindt dat je daar ook gebruik van wilt maken, neem contact op met het UWV en het IVB, komt met hele duidelijke afspraken, persoonlijke begeleiding en rapportage aan het UWV. Neem contact met het UWV op en maak een carrière switch.


BEDRIJVEN
Wist je dat ® International Academy for Interior Design/Instituut voor Binnenhuisarchitectuur/IVB, grote bedrijven helpt met professionele opleidingen? Wat dacht je van een groot (interieur)bedrijf in het zuiden van het land. Ruim 250 mensen hebben we met veel succes kunnen helpen met een opleiding. Maar wat nog belangrijker is, het IVB biedt inspiratie, nazorg en andere vormen van begeleiding.
Uitstekende opleidingen, normale studieprijzen, eigen ontwikkelde studieboeken (teksten die ook andere lesinstituten gebruiken). Ook als je een diploma hebt gehaald kun je op ons rekenen!NAAR BOVEN

Leveringsvoorwaarden
1.
Na betaling ontvangt u binnen 24 uur een bevestiging.
2.
In de bevestiging wordt tevens aangegeven wanneer het pakket is of wordt verzonden.
3.
De complete op naam gestelde factuur wordt bijgesloten.
4.
U ontvangt altijd de nieuwste cursusmaterialen.
5.
Updates ontvangt u  via de beoordelingen van de werkstukken.
6.
Bij de opleiding zijn de huiswerkenveloppen en schriftelijke huiswerkcorrectie inbegrepen.
7.
Mondelinge opleiding.
Door het inschrijfformulier te mailen en/of terug te sturen, geeft u aan akkoord te gaan met de annuleringsvoorwaarden. Indien u 21 dagen voor de startdatum annuleert bent u het gehele studiebedrag verschuldigd. Indien u annuleer na uw inschrijving , maar voor 21 dagen van de startdatum dan bent u 50% van het studiebedrag verschuldigd.Privacy
Alle informatie en persoonsgegevens van cursisten die zijn verstrekt blijven vertrouwelijk voor het opleidingsinstituut, medewerkers en docenten.